«Παίζει» χορηγός στο όνομα!

Τη δήλωση συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας κατέθεσε εντός προθεσμίας ο νεοφώτιστος Πήγασος και θα μπει κανονικά στην κληρωτίδα της 7ης Σεπτεμβρίου.

Η προετοιμασία του αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του μήνα καθώς το πρώτο (επίσημο) τζάμπολ είναι για το Κύπελλο στις 18/9 ενώ το πρωτάθλημα θ’ αρχίσει σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 16 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το διάστημα, βέβαια, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν ούτως ώστε ο Πήγασος να είναι καθ’ όλα έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Πέραν του ρόστερ, εκκρεμούν και οργανωτικά θέματα με τα οποία ασχολείται σε καθημερινή βάση ο Βαγγέλης Αθανασιάδης και οι άμεσοι συνεργάτες του, όπως το μείζον πρόβλημα με το γήπεδο αλλά η αναζήτηση χορηγών.

Τα έξοδα για τις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στην Α2 πολλαπλασιάζονται φέτος καθώς υπάρχουν πολλές μετακινήσεις και ταξίδια (άρα εισιτήρια και πούλμαν) όπως επίσης και αμοιβές διαιτητών. Κρίνεται, επομένως, απαραίτητο να βρεθεί ένας «χρυσός» χορηγός ο οποίος δεν αποκλείεται να μπει και στην επωνυμία του σωματείου όπως έγινε προχθές με τον Παναθηναϊκό και τη Superfoods ή όπως κάνει ο Κολοσσός παλιότερα με τη ΒΑΠ και τα τελευταία χρόνια με την αλυσίδα ξενοδοχείων του Γιάννη Χατζηλαζάρου.

Εννοείται, φυσικά, πως και η φανέλα της επίσημης εμφάνισης των αθλητριών «σηκώνει» μεγάλη χορηγία ενώ υπάρχουν και οι κλασικές χορηγίες με την τοποθέτηση πινακίδας στο γήπεδο.

Αναφορικά με το γηπεδικό πρόβλημα, υπάρχει ανησυχητική στασιμότητα καθώς ακόμη δεν έχει γίνει το ραντεβού με το Δήμαρχο και ο χρόνος περνάει αμείλικτα.

Τέλος, στη Ρόδο βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα η πολύπειρη Κατερίνα Χαλκιά για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Εντός των ημερών, ενδεχομένως και σήμερα, να γίνει η συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πήγασο τη νέα σεζόν.

Παράλληλα με τις επαφές για την εξασφάλιση της θετικής απάντησης από την Χαλκιά, ο Βαγγέλης Αθανασιάδης αναζητά και μία παίκτρια για τη θέση «5».