Συνεργασία εκπαιδευτικών αεροπορικών οργανισμών

Δύο μεγάλοι και καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί αεροπορικοί οργανισμοί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η F.A.S Rhodos Pilots Academy και η Ωμέγα Aviation Academy ξεκινούν τη συνεργασία τους σε όλες τις αεροπορικές ειδικότητες.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής: «από τη συνεργασία των δύο εταιριών οι προδιαγραφές για ιδανικές προϋποθέσεις απόκτησης αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών και διεθνείς πιστοποιήσεις επιτυγχάνονται απολύτως.

 Τα επαγγελματικά δικαιώματα για άμεση κι επιτυχημένη καριέρα εξασφαλίζονται με τρόπο ιδανικό.
Πιλότοι, μηχανικοί αεροσκάφων,  αεροσυνοδοί, επιμελητές πτήσεων, υπεύθυνοι κρατήσεων, εξυπηρέτησης εδάφους, εκπαιδεύονται στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες και στελεχωμένες εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα, Ρόδο, Πειραιά, Πάτρα.

Με τους καλύτερους εκπαιδευτές. Τους πλέον έμπειρους post holders, εν ενεργεία πιλότους, μηχανικούς, αεροσυνοδούς.

Έχοντας απόλυτη γνώση των αναγκών και της ιδιαίτερης κατάστασης που βιώνει η ελληνική οικογένεια και κοινωνία, διακανονίζουμε ειδικά τα δίδακτρα, προσφέρουμε δελεαστικά οικονομικά πακέτα, συμπληρώνουμε γνώσεις με σεμινάρια δωρεάν.

Μέσα δε από τη συνεργασία μας με αεροπορικές εταιρείες, πρακτορεία, τουριστικές επιχειρήσεις, φροντίζουμε για την καλύτερη και ταχύτερη επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας.

Σας καλούμε στην ημερίδα ουσιαστικής γνωριμίας με τον υπέροχο επαγγελματικό αεροπορικό χώρο στη Ρόδο  Κυριακή 4,  στην  Πάτρα Τετάρτη 7, και στην Αθήνα 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Εξειδικευμένοι κι επιτυχημένοι επαγγελματίες του χώρου, με στοχευμένες εισηγήσεις και απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας περιμένουν».
Μαζί πετάμε ψηλά!!!!!

Για την F.A.S.
Διευθύνων Σύμβουλος
Στυλιανός Φανουράκης
Για την Ωμέγα
Διευθύνων Σύμβουλος
Γεώργιος Βλάχος