Θετικό εκατέρωθεν το πρώτο δείγμα γραφής στα Κοσκινού

Κοσκινού

 Ήρεμους και χαμογελαστούς βρήκε τους Ανδρέα Σταύρου και Γιάννη Καμπούρη η λήξη του χθεσινού φιλικού αγώνα ανάμεσα στο Διαγόρα και το Διαγόρα Βατίου, το οποίο έληξε με νικητή το «γηραιό» της πόλης με 5-0. Οι δύο προπονητές έλαβαν και θα επεξεργαστούν, το πρώτο αγωνιστικό δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία και μπορούν να είναι ικανοποιημένοι, καθώς στη βάση των ζητουμένων τους τη νέα αγωνιστική χρονιά , που προφανώς και είναι διαφορετικά, οι δύο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

 Κατά τρόπο αναμενόμενο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το φιλικό εξελίχθηκε σε μονόλογο του Διαγόρα, που μετέφερε στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα στοιχεία που ήθελε να δει ο Ανδρέας Σταύρου, δημιουργώντας,  έστω και πρώιμα, την  αίσθηση πως έχει την ποιότητα, το βάθος και τη γνώση να αποχαιρετήσει το τοπικό.  

 Όσο για το Βάτι, παρά τα πέντε τέρματα που δέχθηκε από έναν σαφώς πιο ισχυρό αντίπαλο, έδωσε την εικόνα συγκροτημένης και μαχητικής ομάδας με αρχές στο παιχνίδι της, που έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Σημειώνεται, πως ο Γιάννης Καμπούρης δεν είχε στη διάθεσή του τους βασικούς Τομάζο και Κατσαρή.    
 

Ο Αντώνης Γεωργαλής θα πηδήσει πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά θα γράψει το 4-0Ο Αντώνης Γεωργαλής θα πηδήσει πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά θα γράψει το 4-0

Τα πέντε γκολ   

Το σκορ άνοιξε στο 15’, όταν ο Μαθιός αξιοποίησε με καρφωτή κεφαλιά από κοντά τη σέντρα του Μαρίνου από τα αριστερά.

 Πέντε λεπτά αργότερα ο Μαθιός έγινε δημιουργός, «σερβίροντας» έτοιμο τέρμα στον Γεωργαλλή με παράλληλη πάσα από τα δεξιά (2-0), ενώ στο 44’ ο τερματοφύλακας Τύρελης απέκρουσε μεν το πρώτο σουτ του Γεωργιάδη, όχι όμως κι αυτό που ακολούθησε στην επαναφορά από τον Μαρίνου (3-0).

 Στο 70’, ο Τσαγγάρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεωργαλλής «έγραψε» με ωραία κεφαλιά το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 88’, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του ταλαντούχου Σακελλάρη, ο Ευαγγέλου «πήρε» την απόκρουση του τερματοφύλακα και σκόραρε από κοντά.   

  Χθες στα Κοσκινού διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης.
 

Ικανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του ο Ανδρέας ΣταύρουΙκανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του ο Ανδρέας Σταύρου

 Οι συνθέσεις:

Διαγόρας: Κεφάλας, Πομπού, Παπαδημήτρης, Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αθανασίου Α., Γεωργιάδης, Μαρίνου, Μαθιός, Κιοσέογλου, Γεωργαλλής

Σταδιακά στο παιχνίδι μπήκαν και οι Αθανασίου Π., Ευαγγέλου, Δαρζέντας, Τσαγγάρης, Καλημέρης, Κιουλτζής, Σαρίκος, Πετράς, Κορλός, Μουστούκης και Σακελλάρης.

Διαγόρας Βατίου: Τύρελης, Ζερβός Β., Αδάμος, ΄Ελληνας, Μοσχής, Ζωάννου Μ., Ζωάννου Λ., Καμπούρης, Λαζίδης, Πρέτσι, Τριανταφυλλίδης

Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Μαυρουδής, Διακοηλίας, Βισβίκης, Παπαστεφάνου, Κυπριώτης, Δραγάτης, Παπουρδάνος, Χίντα, Ζερβός Μ. και Κούτσι.