ΡΟΔΙΑΚΑ: Στα όρια της...  ανοχής  οι δημότες Ρόδου

Τις παλιές καλές εποχές, όπου στα δημοτικά συμβούλια των «Καποδιστριακών Δήμων» κυριαρχούσαν οι «καρεκλιές» και τα «μπουνίδια», κόντεψε να θυμίσει η προχθεσινή συνεδρίαση, του κορυφαίου –κατά τα άλλα- πολιτικού οργάνου της πόλης μας.

Με όση συμπάθεια και να κοιτάξει κανείς τους δύο πρωταγωνιστές (Βαγγέλη Μανδρακό και Γιώργο Υψηλάντη) η συμπερασματική κατάληξη είναι μια και μοναδική: «Απαράδεκτοι».

Το ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτή την «σύρραξη» δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Σημασία έχει ότι ειπώθηκαν λέξεις και θέσεις, που δεν αρμόζουν στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
Όχι από σεμνότητα ή από καθωσπρεπισμό, αλλά κυρίως, επειδή ειδικά στη σημερινή πολιτική συγκυρία αυτή η «πολυτέλεια» δεν πρέπει να υπάρχει πλέον.

Την ώρα που η μέση ροδίτικη οικογένεια δίνει τη μάχη της επιβίωσης, την ώρα που τα προβλήματα στην πόλη και τα χωριά μας ολοένα και διογκώνονται, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να σπαταλά τον χρόνο του ως δημόσιο πρόσωπο σε αυτού του είδους τις ανούσιες αντιπαραθέσεις, με χαρακτηρισμούς και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ υπονοούμενα.

Αν η αντιπαράθεση αυτή αποτυπώνονταν ανάμεσα σε  οποιαδήποτε άλλα δημόσια πρόσωπα, ενδεχομένως να μην  είχε και τόσο σημασία. Επειδή όπως αφορά τα συγκεκριμένα, οι οποίοι κατέχουν τις συγκεκριμένες θέσεις (προέδρου δ.σ και επικεφαλής παράταξης) το ζήτημα είναι άκρως σημαντικό.

Οι Ροδίτες, έχουν χορτάσει κι έχουν μπουχτίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια από τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, που δεν οδηγούν πουθενά. Αυτή η κοινωνία το ξέρει πλέον καλά. Καιρός να το εμπεδώσουν και οι όλοι οι υπόλοιποι...