Πέτυχε με τη... Δεύτερη

Με σκορ 1-0 επιβλήθηκε χθες ο Αστέρας στην Παστίδα του Ηρακλή Μαριτσών σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Λιάμης με κλέψιμο της μπάλας και σουτ στο 50, ενώ οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους.

Οι Παστιδενοί πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα φετινά φιλικά παιχνίδια μετά το 0-0 εντός έδρας με το Φοίβο ενώ για τον Ηρακλή αυτή ήταν η εναρκτήρια φιλική αναμέτρηση του προγράμματός του.

Αστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς, Παγκράτης, Αντωναράκης, Συμεωνίδης, Φελεσάκης, Πάπα, Κυρίτσης, Λολάκης, Παπαχριστοδούλου. Αγωνίστηκαν και οι Παπαμιχαήλ, Λυμπερόπουλος, Ντενά, Ντάνι, Χαριτάκης, Αποστολάτος, Ενεσέτ, Λιαμής, Πίσκαπας, Κονόμη, Πολυχρόνης, Κορκίδας, Σιδηρόπουλος, Πότσος.

Ηρακλής: Κοσμάς, Γιαννακόπουλος Σ., Παπαναγιώτου, Σαχίνης, Μπάκης, Καρίκης Γ., Παντελίδης, Τσαλώλης, Βασιλώτος Χ, Παπακωνσταντής Κ., Πάττας. Αγωνίστηκαν και οι Θέμελης, Βασιλώτος Ε., Μπιλλιάς, Γιαννακόπουλος Γ., Κούρος Σ., Αναγνώστου, Τσαλώλης Κ.,