Δουλειά στο βοηθητικό με επιστροφή Νικήτα

Με άλλη μία προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ρόδου ενόψει των υποχρεώσεών της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης και ο γυμναστής Δημήτρης Γκάιδας αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο στη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ από το πρόγραμμα δεν έλειψαν οι ασκήσεις τακτικής με τη χρήση μπάλας. Σημειώνεται, πως στις προπονήσεις επανήλθε ο αμυντικός Στέφανος Νικήτας, ο οποίος ανάρρωσε από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα.

 Η σημερινή μέρα, αλλά και η αυριανή, θα κυλήσουν στο ίδιο μοτίβο, ενώ το Σάββατο τα «ελάφια» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι τους, κόντρα στο Φοίβο στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής.

 Τέλος, τη δική της προσπάθεια να «νοικοκυρέψει» την καθημερινότητα και να δημιουργήσει μία ισχυρή βάση, που θα επιτρέψει στην ομάδα να πορευτεί με σταθερότητα και φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συνεχίζει η διοίκηση του συλλόγου.

Οι παράγοντες των «ελαφιών» έχουν επικεντρωθεί στη διεύρυνση των οικονομικών δυνατοτήτων, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθουν τα πρώτα μεταγραφικά νέα.