Ανοίγει τα φτερά του ο Λάμπρου

Ακόμη ένα πολύ ταλαντούχο παιδί που ασχολείται με το μπάσκετ σε τοπικό επίπεδο ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει σε σύλλογο εκτός ορίων του νομού μας. Ένα παιδί που ξεχώρισε στα πρωταθλήματα υποδομών της Δωδεκανήσου τα τελευταία χρόνια και που πήρε ευκαιρίες και στην ανδρική ομάδα του σωματείου στο οποίο ανήκει.

Ο λόγος για τον Πέτρο Λάμπρου της ΑΕ Δικαίου ο οποίος είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό φάιναλ φορ των εφήβων που έγινε στην τέντα κι είχε στρέψει πάνω του τα βλέμματα ακόμη και των ανθρώπων του Κολοσσού.

Ο 18χρονος αθλητής πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση δύο τίτλων, εφήβων και ανδρών, ενώ είχε ενεργό ρόλο και στα μπαράζ ανόδου που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα. Με εφόδια τα δύο πρωταθλήματα και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής του, Δημήτρης Τζομάκας, φέρεται έτοιμος ν’ αφήσει το νησί και να πάει για σπουδές στην Αθήνα. Εκεί δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το μπάσκετ αλλά θα συνεχίσει σε ομάδα της ΕΣΚΑ ή της ΕΣΚΑΝΑ.

Τα εν λόγω πρωταθλήματα είναι δυνατά, έχουν πολλές αγωνιστικές (πολύ περισσότερες από το τοπικό στα Δωδεκάνησα) και το σημαντικότερο σε αυτή την ηλικία είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Προς το παρόν δεν είναι οριστικό το σε ποια ομάδα θα πάει αλλά είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ΑΕ Δικαίου θέλουν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πολλά υποσχόμενο αθλητή τους.