Τρεις οι …σίγουροι στα Μαυροσκούφεια

Σε περίπου έξι εβδομάδες, ο Κολοσσός H Hotels θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμμετοχή του στα 26α Μαυροσκούφεια, το τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης της συμπρωτεύουσας στη μνήμη του Συμεών Μαυροσκούφη και αποτελεί πλέον παράδοση.

Τα φετινά Μαυροσκούφεια δε θα είναι τριήμερα όπως συνέβη πέρσι στο Αλεξάνδρειο αλλά θα διαρκέσουν δύο μέρες και συγκεκριμένα 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, το PAOK Sports Arena και φυσικά ο «δικέφαλος» του Βορρά θα συμμετάσχει στους αγώνες ως οικοδεσπότης.

Παρότι ακόμη ο ΣΔΚΘ δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις ως προς τις συμμετοχές των ομάδων, το πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο, έγινε γνωστό πως η τρίτη σίγουρη ομάδα του τουρνουά θα είναι ο νεοφώτιστος στην Basket League, Προμηθέας Πάτρας του πρώην αρχηγού του Κολοσσού, Άγγελου Τσάμη.

Οι «θαλασσί» δεν αναμένεται ν’ αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των Μαυροσκουφείων καθώς μία εβδομάδα μετά θα συναντηθούν στο Ρέθυμνο για το «Πέτρος Οικονομάκης» και είναι προτιμότερη για αμφότερους η εναλλαγή αντιπάλων στα φιλικά προετοιμασίας. Έτσι, το πιο πιθανό είναι ο Κολοσσός να παίξει με τον Προμηθέα.