Ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά του ΓΑΟ ΤΑΕ KWON DO Ρόδου

Γι’ άλλη μια χρονιά ο ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου με 20 αθλητές κι αθλήτριές του πραγματοποίησε την κατασκήνωση στην Ιερά Μονή Καμμυρί στα Μάσσαρι, από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου, συνοδεία του δασκάλου, Παύλου Καζαντζόγλου. Όλοι όσοι συμμετείχαν έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία, όπως κάθε χρόνο, αφού, πέραν από το σώμα, αγαλλίασε και η ψυχή, βασικό συστατικό για την ανάδειξη κάθε προσωπικότητας και ειδικά των αθλητών.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του 11χρονου Νίκου Ψυχογιού, που συμμετείχε σ’ αυτήν: «Στις 24 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή πήγαμε κατασκήνωση με το TAE KWON DO για μια βδομάδα. Εγώ  ήξερα ότι είναι καταπληκτικά και είχα δίκιο. Σ’ αυτή την κατασκήνωση έκανα καινούργιες φιλίες και αισθάνθηκα  πολύ άνετος. Αυτή τη μια βδομάδα έμαθα να ζω χωρίς πολυτέλεια, μακριά από τα ηλεκτρονικά με τα οποία απασχολούνται πολλά παιδιά, χωρίς νόημα.

Εκεί είχαμε πειθαρχία και υπομονή. Την πρώτη μέρα δεν κάναμε γυμναστική αλλά από τη Δευτέρα έως το Σάββατο κάναμε από το πρωί έως το βράδυ. Επίσης, μου άρεσαν πολύ οι πεζοπορίες μας εκεί.

Το βράδυ υπήρχε σκοπιά ανά δύο άτομα: ένας μικρός κι ένας μεγαλύτερος σε ηλικία, ενώ ανά μιάμιση ώρα αλλάζαμε. Το φαγητό μας το είχε αναλάβει η κυρία Τσαμπίκα, φτιάχνοντας τα καλύτερα και αγαπημένα μου: παστίτσιο και γεμιστά. Αυτή ήταν μια εκπληκτική κατασκήνωση και θα ήθελα να ξαναζήσω τέτοια εμπειρία. Ευχαριστούμε τον κύριο Παύλο για όλα.»

Ο ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου ευχαριστεί την εκκλησιαστική επιτροπή στο Καμμυρί και ιδιαιτέρως τον πατέρα Αλέξη για την παραχώρηση του χώρου εκεί.

Πέραν της κατασκήνωσης, η αγωνιστική ομάδα του ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου ξεκινάει τις προπονήσεις της στις 16 Αυγούστου, καθημερινώς από τις 7 έως τις 10μμ. για την προετοιμασία και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων, όπως επίσης το ανοικτό πρωτάθλημα στις 28-29 Οκτωβρίου που διοργανώνει ο σύλλογος στη Ρόδο.