Τρέχουν» τα διαρκείας, αύριο το πρώτο φιλικό

    Την ικανοποίησή της για το ρυθμό πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας εκφράζει, μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση της Ρόδου, η οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη και εκφράζει την αισιοδοξία της για ακόμα καλύτερη συνέχεια:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος 1968 ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο του νησιού μας για τη στήριξή του, έως σήμερα, στη διάθεση των καρτών διαρκείας για τη συμμετοχή του ως άνω ιστορικού σωματείου μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2016-2017 και ανακοινώνει πως η διάθεσή τους συνεχίζεται, ενόψει του πρωταθλήματος στις 11.9.2016, από τον υπεύθυνο διάθεσης κ. Βλάχο Εμμανουήλ.

  Πληροφορίες στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου 50’, γ’ όροφος και στα τηλέφωνα 2241021804 και 6944266541.»

  «Γλυκιά» προπόνηση από το «μαέστρο»

    Τα 28α γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Γιώργος Δελαπόρτας, ο οποίος αφού δέχθηκε  τις θερμές ευχές των συμπαικτών του και των μελών του προπονητικού επιτελείου για ό, τι καλύτερο, ανταπέδωσε με γλυκά, δίνοντας στην προπόνηση του βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα.

 Τα «ελάφια» έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα. Ο μόνος που απουσίασε ήταν ο Παναγιώτης Ατματσίδης, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο πόδι. Στο βοηθητικό θα γίνει και η σημερινή προπόνηση, ενώ αύριο στις 5:30 το απόγευμα η Ρόδος θα δώσει το γήπεδο της Κρεμαστής το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της, με αντίπαλο το Φοίβο.