Φιλικό με κλειστές πόρτες

Από τότε που σταμάτησε να διοργανώνεται το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός», ο Κολοσσός H Hotels δεν έχει δώσει φιλικά παιχνίδια στη Ρόδο κι έτσι ο φίλαθλος κόσμος δεν τον έχει δει την περίοδο της προετοιμασίας του, παρά μόνο όταν ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες (Κυπέλλου ή πρωταθλήματος).

Φέτος, δεν αποκλείεται να δοθεί και πάλι μία τέτοια ευκαιρία σε περίπου ένα μήνα από τώρα, όταν το Ρέθυμνο επισκεφθεί το νησί. Παρότι τα έξοδα για μία τέτοια μετακίνηση είναι σημα-ντικά, η ομάδα της Κρήτης πήρε την απόφαση να έρθει για ένα φιλικό στη Ρόδο στα μέσα Σεπτέμβρη.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφές για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες του αγώνα προετοιμασίας ο οποίος, όμως, μπορεί τελικά να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αν οι δύο προπονητές κρίνουν πως είναι προτιμότερο σε τόσο πρώιμο στάδιο προπονήσεων (ο Κολοσσός θα ‘χει - δε θα ‘χει δύο εβδομάδες που θα έχει ξεκινήσει προετοιμασία) το φιλικό να γίνει με κλειστές στο φίλαθλο κοινό πόρτες.

Εξάλλου, Κολοσσός και Ρέθυμνο θα παίξουν μπροστά σε κόσμο στις 24-25/9 για το τουρνουά «Π. Οικονομάκης», απλά δε θα είναι ο κόσμος της Ρόδου.