Ευχαριστήριο σημείωμα από τους  υπεύθυνους της διοργάνωσης της  συναυλίας «Αρβανιτάκη-Πορτοκάλογλου»

Μακάρι σε τούτο το ευχαριστήριο σημείωμα να μπορούσαμε να μεταφέρουμε λίγα από τα σχόλια των θεατών της συναυλίας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Νίκου Πορτοκάλογλου στη Ρόδο στις 8 Αυγούστου 2016.

Τον παλμό της βραδιάς τον ζήσαμε έντονα όσοι βρεθήκαμε κοντά στους δυο καλλιτέχνες, σε δυο μουσικές αξίες της σύγχρονης Ελλάδας, αλλά και δυο θαυμάσιους ανθρώπους ρομαντικούς-ρεαλιστές ή ορθολογιστές-συναισθηματικούς που έχουν ως στάση ζωής την ευαισθησία, την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια, έναν ισχυρό αξιακό κώδικα.

Ευχαριστούμε θερμά: τον ΔΟΠΑΡ, τον δημοτικό Οργανισμό ΡΟΔΑ, την 4η Εφορία Βυζαντινών και Μεσαιωνικών Μνημείων, τους συνεργάτες στην επικοινωνία [ΠΑΛΜΟΣ 99.5-ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΡΟΔΙΑΚΗ-ΛΥΧΝΑΡΙ-RODOSEVENTS-TRANZISTORAKI-RODOSREPORT-VERENA-AEGEAN365.COM & IPORTA.GR], τους Υπεύθυνους Φύλαξης, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, μα κυρίως το ένθερμο κοινό που με τη ζεστασιά του απογείωσε την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους μουσικούς και τεχνικούς.

Η επόμενη μεγάλη συναυλία θα δοθεί στις 24 και 25 Αυγούστου επίσης στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» σε δυο βραδιές με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Χορωδία Νυκτών Εγχόρδων MadolinArte. Μια θαυμάσια παραγωγή σε ένα χώρο που συγχρονίζεται άριστα με την μελωδική φωνή της Πρωτοψάλτη και τους ήχους των μαντολίνων και που ταξιδεύει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ΜΟΝΟ στη Ρόδο.
Καλή Αντάμωση στην επόμενη μουσική γιορτή!