«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην»

Κε διευθυντά,
Παλαιότερα ένας μεγάλος έλληνας πολιτικός είχε επισημάνει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο!
Το θέμα τότε ήταν το ποιός ήταν ο αίτιος της παραφροσύνης των ελλήνων και το γιατί παρεφρόνησαν!!! Δεν έχω δυστυχώς πληροφόρηση αν γιατρεύτηκε ή αν ξανακυλήσαμε στην αρρώστια μιας κι οι πολιτικοί μας φροντίζουν διαχρονικά και συνεχώς γι’ αυτό.

Νόμιζα όμως ότι η τελευταία (αγνώστης ιδεολογικής κατεύθυνσης) κυβέρνηση μας είχε γιατρέψει αφού αυτό ισχυριζόταν κι αυτό ισχυρίζεται σε όλους τους τόνους. Εκτός κι αν αυτό που είπε ο κ. Σαντορινιός εννοούσε άλλο πράγμα. Αν π.χ. εννοούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους (κι εδώ έχει δίκιο για όλους στην Βουλή δικούς του και αντιπάλους)! Μπορεί όμως και να  μας κοινοποίησε τα αποτελέσματα δικών του ιατρικών εξετάσεων.

Θα μου πείτε, εεεε!!! Και τι μας νοιάζει εμάς αν η θλίψη του κ. Σαντορινιού έφερε παραφροσύνη. ΕΕΕ!! όχι δά. Μην το λέτε!! Είναι εκπρόσωπός μας στο Κοινοβούλιο. Κι από την άλλη αν μη τι άλλο δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία αφού κατ’ αρχήν μελαγχόλησε και στην συνέχεια παρεφρόνησε όταν διάβασε την κατάσταση που αυτός κι οι ομοϊδεάτες του διεμόρφωσαν στην Ελλάδα.

Όλο αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και μια  ακαταλληλότητα για την βουλευτική ιδιότητα ενός κοινοβουλίου παραφρόνων! Του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Βέβαια υπάρχει πάντα κι η περίπτωση της παραίτησης. Ελάτε τώρα! Και τι θα γίνει η καρέκλα! Δεν την σκέφτεστε!! Κι αν κρυώσει!!! Ας μην συζητάμε τέτοια πράγματα και μας ακούνε κι οι ξένοι!!!

Κώστας Σαρρής