Δυνατό τεστ για Φοίβο στην Κρεμαστή


Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στην Κρεμαστή ο Φοίβος, ο οποίος υποδέχεται στις 17.30 την ομάδα της Ρόδου.

Ο Μιχάλης Πολιάς θα έχει την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του, χρησιμοποιώντας τακτικές και σχεδιασμούς στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι ενδεχομένως να εφαρμοστούν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς του Φοίβου δεν θα έχει στη διάθεσή του, μόνο τον υποβαλλόμενο σε θεραπείες Τάσο Φτάκλα, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμα στους κανονικούς ρυθμούς .
Η ουσία είναι πάντως πώς στην προετοιμασία γίνεται καλή δουλειά και από τον Παναγιώτη Τσιάμη, για τον οποίο μιλούν με τα καλύτερα λόγια τεχνική ηγεσία και παίκτες.

 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΙΛΙΑ
Πενθεί ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου Παντελής Μπιλιάς αυτές τις μέρες κι ο Φοίβος αισθάνθηκε την υποχρέωση να συλλυπηθεί και δημόσια την οικογένεια Μπιλιά με μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Η Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Παντελή Μπιλιά για τον απροσδόκητο θάνατο του παππού του Παντελή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρεμαστενής γης που θα τον σκεπάσει»

ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΑΓΟΡΑ
Στο μεταξύ ανεβαίνει  συνεχώς η κίνηση στο στέκι, όσο πλησιάζουν οι μέρες του εορτασμού της Παναγίας. Πολύς κόσμος πάει στο μέρος όπου ο Φοίβος.
Επίσης, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη λαχειαγορά με τον τυχερό ή την τυχερή, να κερδίζει μια μεγάλη τηλεόραση LG η οποία έχει ήδη στηθεί στον χώρο όπου γίνονται κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις του Φοίβου.