Φιλικό στις Καλυθιές για τον Ιάλυσο

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Γιώργος Σάββενας και οι συνεργάτες του  στην προετοιμασία του Ιάλυσου, η οποία περνάει σήμερα από ένα ενδιαφέρον φιλικό, που θα γίνει στο γήπεδο Καλυθιών με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 18.00 και η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει σήμερα, όσους παίκτες θα έχει στην διάθεσή της.
Παράλληλα ο κόουτς θα υποβάλλει και σε αυτό το φιλικό τους παίκτες του σε τακτικές που θα εφαρμόσουν οι ερυθροκίτρινοι στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο οποίο μετέχουν.
Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί, είναι πώς γίνεται καλή δουλειά αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα .
Αυτά θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των φιλικών και λίγο μετά την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βέβαια υπάρχουν απουσίες εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας  που ταλανίζει αυτές τις μέρες τον Ιάλυσο .
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, χθες εκτός προπόνησης έμειναν γι αυτό τον λόγο και δεν γυμνάσθηκαν, οι Γούλας, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Χατζηκοσμάς, Χατζηφούντας.

Σε αντίθεση με τους πιο πάνω, επανήλθε στις προπονήσεις ο Ρεκλείτης ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα.
Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς ο Μόσχος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με σκοπό να αποθεραπευθεί γρήγορα και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του
Οι ρυθμοί ομολογουμένως είναι πιο εντατικοί τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά το φιλικό με την Δόξα Ψίνθου. Γιώργος Σάββενας και Μανώλης Βασιλειάδης ασχολήθηκαν και χθες με την ενδυνάμωση και την τακτική.

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ
Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε χθες διοργανώνεται γιορτή για τον Ιάλυσο,  τον κόσμο της Ιαλυσού αλλά και τους φίλους του συλλόγου, σήμερα στην πλατεία Αποστολίδη με ζωντανή μουσική φαγητό και ποτό.
Την διοργάνωση έχουν αναλάβει η Δημ. Κοινότητα Ιαλυσού με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.