Στο πλευρό του άτυχου Μάργαρη ο Ηρακλής

Με μία δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η χθεσινή μέρα για τους ανθρώπους του Ηρακλή Μαριτσών, οι οποίοι πληροφορήθηκαν το σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Σ. Μάργαρη σε τροχαίο ατύχημα. Ο ποδοσφαιριστής των «ροπαλοφόρων» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπλήνα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά.

 Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία του εκφράζει τις ευχές όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας των Μαριτσών για γρήγορα περαστικά:   

«Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Α.Κ.Σ. Ηρακλής Μαριτσών εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον συμπαίκτη μας Μάργαρη Κώστα του Στέργου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή κοντά μας».
                                       
Πλήρης στο σημερινό φιλικό
Πλην του τραυματία Μάργαρη, ο προπονητής Ανδρέας Βλασσόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει του σημερινού δεύτερου φιλικού της προετοιμασίας του Ηρακλή, που θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο των Φανών με αντίπαλο τον Κλεάνθη.