Δόξα Ψίνθου: Να ενισχύσει την πρώτη καλή εντύπωση

Τις καλές εντυπώσεις, που κέρδισε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του με τον Ιάλυσο την περασμένη Τετάρτη, θα προσπαθήσει να ενισχύσει η Δόξα Ψίνθου στο σημερινό τεστ με τον Άρη, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Ψίνθου.

Η κόντρα με τους «κιτρινόμαυρους» του Αρχαγγέλου προσφέρεται, παρά το πρώιμο της περιόδου, για πιο αξιόπιστα και «πραγματικά» συμπεράσματα, δεδομένου πως πρόκειται για ομάδα της ίδιας κατηγορίας, με τον προπονητή Άκη Δελαπόρτα να περιμένει να δει εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του καταρχήν την ίδια πειθαρχημένη εικόνα και διάθεση, που έδειξαν στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Στο σημερινό ραντεβού του γηπέδου της Ψίνθου δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών και να πάρουν έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής οι Γιώργος Στάππας και Τίμος Σαββούλης, που θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας την ερχόμενη Τρίτη, μαζί με τον Γιώργο Τσούλλο.

Εκτός θα μείνει ο Γιώργος Κυριαζής, ο οποίος εγκατέλειψε το φιλικό με τον Ιάλυσο με πόνους στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος και μαζί ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του.

Ανάλογη εικόνα με το προηγούμενο φιλικό, θα περιμένει σήμερα από τους παίκτες του ο Άκης Δελαπόρτας  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ανάλογη εικόνα με το προηγούμενο φιλικό, θα περιμένει σήμερα από τους παίκτες του ο Άκης Δελαπόρτας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)