Μπαίνει στην τελική ευθεία

Η επιθυμία του Άρη Λυκογιάννη, να ξεκινήσει νωρίτερα φέτος η προετοιμασία του Κολοσσού H Hotels, θα υλοποιηθεί τελικά καθώς βρέθηκε λύση με τη διαμονή των αθλητών στο ξενοδοχείο κι έτσι η έναρξη των προπονήσεων οριστικοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου.

Οι «θαλασσί» θα είναι από τις τελευταίες ομάδες της Basket League που θ’ αρχίσουν το «μοντάρισμά» τους εν όψει της νέας σεζόν καθώς οι «μεγάλοι» ξεκινούν την προσεχή εβδομάδα, αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο, όπως επίσης και το Ρέθυμνο, αλλά αρκετά νωρίτερα σε σχέση με πέρσι κι αυτό ήταν το ζητούμενο.

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων, ενημερώθηκαν οι αθλητές προκειμένου να τακτοποιηθεί η άφιξή τους στο νησί. Ο πρώτος που αναμένεται να φτάσει είναι ο Βρετανός φόργουορντ, Τζέσε Τσούκου, στις 24 Αυγούστου ενώ μία μέρα μετά, οπότε και είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού στο Βενετόκλειο, θα έρθουν οι Έλληνες (Βασιλόπουλος, Λιάπης, Παπαδάκης).

Για τους υπόλοιπους Αμερικανούς, υπάρχει προς το παρόν αναμονή λόγω εξεύρεσης εισιτηρίων ενώ ο μόνος απών από την έναρξη θα είναι ο Ρόοπε Άχονεν ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας.