Οργανώνεται για Γ’ εθνική!

Δεν κρύβει τις προθέσεις της για τη νέα χρονιά η ενισχυμένη Καλλιθέα και τα βήματα οργάνωσης που κάνει μέχρι στιγμής οδηγούν στη Γ’ εθνική. Αυτός είναι ο στόχος και με βάση αυτόν, προχωρά ο σχεδιασμός της.

Στη μεταγραφική αγορά έκανε το «μπαμ» από την αρχή καθώς «έκλεισε» με συνοπτικές διαδικασίες μία …πεντάδα από το ισχυρό σύνολο των φιναλίστ Δωδεκανήσου, Αγίων Θεοδώρων. Απέκτησε τους Βασίλη Εκινέ, Γιάννη Σκορδάλη, Γιάννη Κούρο, Φώντα Μπιλλιά και Σπύρο Μήτση ενώ κράτησε από τον περσινό κορμό τον Γιώργο Συμιακό, τον Παναγιώτη Κούρο (αδερφό του Γιάννη), το νεαρό Πασχάλη Δεληγιάννη και τον Άρη Γυφτάκη.

Στο ρόστερ προστέθηκε και ο έμπειρος Λευτέρης Λαμπριανός, τον οποίο γνωρίζει ο Δημήτρης Σαρίκας από παλιότερη συνεργασία τους, ενώ αναμένονται άλλες δύο προσθήκες.
Ερωτηματικό παραμένει ο Κώστας Τσαλίκης ο οποίος βαδίζει ήδη στα 39 αλλά υπάρχει η διάθεση από πλευράς τεχνικής ηγεσίας να παραμείνει στην ομάδα.

Πέραν του αγωνιστικού, ο νέος πρόεδρος Θανάσης Σταμούλης έχει κάνει τις επαφές του για χορηγίες ενώ η κυκλοφορία των διαρκείας από τις πρώτες μέρες δείχνει «ζωηρό» ενδιαφέρον από τον κόσμο κι επιθυμία να στηρίξει τη φιλόδοξη προσπάθεια.

Συμφώνησε με Χατζόπουλο
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Καλλιθέας, Θανάση Σταμούλη, του προπονητή, Δημήτρη Σαρίκα, και του Σταμάτη Χατζόπουλου ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Χρήστου Μπίλια στην ανδρική ομάδα των Αγίων Θεοδώρων και υπεύθυνος προπονητής στις ακαδημίες του αρχαγγελίτικου συλλόγου.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν εκτενώς τις συνθήκες και τις παραμέτρους μίας πιθανής συνεργασίας και κατέληξαν σε συμφωνία, δίνοντας στο τέλος τα χέρια.

Ο Χατζόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σαρίκα στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ρόλο που είχε και στους «Αγίους» τόσο τη χρονιά που ήταν στη Γ’ εθνική υπό την καθοδήγηση του Βενέτη Θωμίδη, όσο και πέρσι στο τοπικό πρωτάθλημα, στο πλευρό του Μπίλια.
Τα στατιστικά της ομάδας στους αγώνες θα σημειώνει ο Κώστας Αργυρός.

Έναρξη τον Σεπτέμβριο
Στις αρχές του επόμενου μήνα, γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της φιλόδοξης Καλλιθέας στο κλειστό γυμναστήριο του Φαληρακίου, εκτός και αν η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος οριστεί για τέλη Οκτώβρη, κάτι το οποίο, όμως, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.