Συνάντηση για το εργασιακό στις 24/8

Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει το 2ο ετήσιο εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του το Ροδίων Άθλησις κι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προεργασίες για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή.

Οι υπεύθυνοι συνέταξαν την προκήρυξη των αγώνων και από χθες έχει σταλεί στις ενδιαφερόμενες ομάδες, με τους όρους και τους κανονισμούς που θα ισχύσουν και που δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις από τους περσινούς.

Η υποβολή της δήλωσης συμμετοχής θα πραγματοποιείται έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, χρόνος άπλετος για τις ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο εργασιακό το οποίο πέρσι σημείωσε σημαντική επιτυχία κι είχε μεγάλο ενδιαφέρον!

Προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για το τουρνουά και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις, προγραμματίστηκε συνάντηση των εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων ομάδων με τους υπευθύνους της διοργάνωσης την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 18.00’, στις εγκαταστάσεις του γνωστού εκπαιδευτηρίου.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία είτε ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@rpathlisis.gr, είτε καλώντας στο 2241001400 (εσωτ.8)  από τις 22 Αυγούστου 2016 και καθημερινά από τις 14.00 έως τις 22.00.
Υπεύθυνη του τουρνουά είναι η κ. Μαρίνα Διακογιωργάκη.