Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στο Γεννάδι

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απειλή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος του 45χρονου υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε άσκοπους πυροβολισμούς στο όχημα 50χρονου στο Γεννάδι.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο 50χρονος και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του 45χρονου.

Χθες ο συλληφθείς συνοδευόμενος από το συνήγορό  του κ. Στέλιο Αλεξανδρή προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος για την υπόθεση του για τον Ιούλιο του 2017.
Ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 50χρονος μετέβη προχθές στη μία τα ξημερώματα σε χώρο ξενοδοχειακής μονάδας η οποία δεν λειτουργεί και φυλασσόταν από τον 45χρονο υπάλληλο.
Όπως καταγγέλθηκε από τον 50χρονο, ο υπάλληλος για αδιευκρίνιστους λόγους τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο στο αυτοκίνητό του.

Μετά την καταγγελία ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Σταθμού Γενναδίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται πως ο 50χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας την οποία πούλησε και υπάρχει διαμάχη μεταξύ του ιδίου και του νέου ιδιοκτήτη η οποία θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια.
Τον 50χρονο εκπροσωπούν οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής, Μαίρη Μητσού και Ηλίας Θεοδόσης Νιάκας.