Καταγγελίες για το γυμναστήριο Καλάθου

Σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού γυμναστηρίου στην περιοχή της Καλάθου (έχει παραχωρηθεί στο αθλητικό σωματείο του Ταξιάρχη, που το διαχειρίζεται) προχώρησαν αθλούμενοι, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, στην «Ροδιακή».

 Οι περισσότεροι εξ αυτών φέρονται να είδαν και να αποείδαν με τα προβλήματα που συναντούσαν καθημερινά και τα οποία δεν αντιμετωπίζονταν, παρά τις επανειλημμένες παρατηρήσεις τους, και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν, προτιμώντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης και το αυξημένο κόστος χρήσης ιδιωτικών γυμναστηρίων σε άλλες περιοχές.  

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, το γυμναστήριο της Καλάθου ανοίγει τις απογευματινές ώρες, από αλλοδαπή εργαζόμενη σε παρακείμενο ξενοδοχείο, χωρίς όμως να τηρείται το ωράριο λειτουργίας και να προσφέρονται οι αυτονόητες υπηρεσίες, όπως είναι η χρήση των χώρων υγιεινής. 

Όπως ανέφεραν αθλούμενοι, ουκ ολίγες φορές βρήκαν τις τουαλέτες κλειδωμένες, συναντώντας την άρνηση της υπαλλήλου να τις ανοίξει, καθότι όπως φέρεται να τους είπε «δεν είναι καθαρίστρια».

 Οι συνθήκες χαρακτηρίστηκαν ως απαράδεκτες, ενώ κάποιοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε καταγγελία τόσο στο Υγειονομείο, όσο και στο Δήμο Ρόδου.