Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας του Κολοσσού

Αφού «φόρτσαρε» στα μεταγραφικά του θέματα από τις 20 Ιουλίου και μετά, ο Κολοσσός H Hotels έχει σχεδόν έτοιμο το ρόστερ της νέας σεζόν και μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του στις 25 Αυγούστου.

Για τους «θαλασσί» εκκρεμεί ακόμη η απόκτηση ενός Αμερικανού σέντερ που θ’ αποτελέσει το δίδυμο της ρακέτας με τον Ερλ Γουάτσον.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τελειώσει κι αυτή η υπόθεση μέσα στις επόμενες μέρες ούτως ώστε οι προπονήσεις να ξεκινήσουν με πλήρη σύνθεση, με εξαίρεση βέβαια τον Άχονεν ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας και θ’ αργήσει μερικές μέρες να ενσωματωθεί.

Εξάλλου, μόλις φτάσουν παλιοί και νέοι αθλητές στη Ρόδο, θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τους στη Euromedica προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι είναι σε καλή κατάσταση για ν’ ακολουθήσουν το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Από κει και πέρα, η ΚΑΕ υπενθυμίζει ότι έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα η διάθεση των διαρκείας, με τις τιμές να διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με πέρσι.
 Οι περσινοί κάτοχοι έχουν περιθώριο έως το τέλος του μήνα (31/8) να ανανεώσουν την κάρτα τους.

 

Στη Euromedica και φέτος οι ιατρικές εξετάσεις των «θαλασσί». Στη Euromedica και φέτος οι ιατρικές εξετάσεις των «θαλασσί»