Χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον Τάσο Σιδηρόπουλο

Τις ούτως ή άλλως ελάχιστες ευκαιρίες ξεκούρασης που είχε αυτό το καλοκαίρι, λόγω της συμμετοχής του στο Euro της Γαλλίας με την ιδιότητα του τέταρτου διαιτητή και στα σεμινάρια της ΟΥΕΦΑ και της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αποχαιρετά ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο διεθνής ρέφερι του Συνδέσμου Δωδεκανήσου μπαίνει από την ερχόμενη Τρίτη στις επίσημες διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ορισμός του θα ανακοινωθεί επισήμως σήμερα, ενώ εντός των ημερών θα γνωρίζει και τον αγώνα που θα κληθεί να διευθύνει στις αρχές Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Η φετινή χρονιά είναι για τον Τάσο Σιδηρόπουλο κάτι παραπάνω από σημαντική και το κάθε παιχνίδι που θα του ανατίθεται-και φέτος θα είναι περισσότερα τόσο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όσο και στα προκριματικά- θα ισοδυναμεί με τεστ ετοιμότητας, δεδομένου πως έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πριν από λίγες μέρες ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στο μεγάλο σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν της Ελβετίας (έδωσε γραπτές εξετάσεις και έτρεξε στα Yo Yo Test), ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα βρεθεί ξανά στην Ελβετία, αυτή τη φορά στη Ζυρίχη, για να παρακολουθήσει το πρώτο σεμινάριο προεπιλογής για το Μουντιάλ.

Οι προπονήσεις για τον Τάσο Σιδηρόπουλο θα παραμείνουν εντατικές, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια και επίβλεψη του γυμναστή του Νίκου Μαντικού.