«Το Ταξίδι» με τον Σταύρο Ξαρχάκο είναι προ των πυλών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει να προετοιμάζεται η ΕΠΣΔ για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει αύριο Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

«Το Ταξίδι», όπως τιτλοφορείται η συναυλία, περιγράφει απόλυτα το μαγικό περιεχόμενο της βραδιάς, καθώς οι φίλοι της μουσικής θα περιπλανηθούν σε μελωδίες και τραγούδια από τον χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου, της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Η ορχήστρα του Σταύρου Ξαρχάκου και οι τραγουδιστές Ηρώ Σαΐα, Θοδωρής Βουτσικάκης και Πάνος Μπούσαλης, θα ερμηνεύσουν τραγούδια όπως Βαρκαρόλα, Τα δάκρυά μου είναι καυτά, Χάθηκε το φεγγάρι,  Υπομονή,  Φτωχολογιά,  Όνειρο Δεμένο, Άπονη ζωή, Το παράπονο, Δεν έχει αρχή, Μάτια Βουρκωμένα, Η νύχτα, Τα τρένα που φύγαν, Του λιμανιού το καλντερίμι, Κόκκινα τριαντάφυλλα για μένα, Καίγομαι, Μάνα μου Ελλάς, Μπουρνοβαλιά, Το δίχτυ, ´Ητανε μια φορά και άλλα σπουδαία και διαχρονικά αγαπητά.

Η μεγάλη συναυλία της Τετάρτης διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Μερκούρη και Ελευθερίας Αγγελιάδη και τα έσοδά της θα διατεθούν τόσο για την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών σωματείων της Δωδεκανήσου, όσο και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η προπώληση των εισιτηρίων, στην τιμή των 20 ευρώ, συνεχίζεται από τα παρακάτω σημεία προπώλησης:
1. Γραφεία ΕΠΣΔ (1ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας-γήπεδο Ε.Α.Κ.)
2. Vodafone Ρόδου, Αμερικής 46
3. Vodafone Ιαλυσού, Λεωφόρος Ηρακλειδών
4. Wind Ρόδου, Αμερικής 48
5. Wind Ιαλυσού, Λεωφόρος Ηρακλειδών
6. Γυροπωλείο «Αυγουστίνος»
7. Εισιτήρια διαθέτουν και τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΔ.