Βράβευση μαθητών στο Ασκληπιείο: Μια θετική πρωτοβουλία που στέλνει μηνύματα στην οργανωμένη Πολιτεία

Στην εκδήλωση - βράβευση των μαθητών του Ασκληπιού παρακολούθησε και συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στα Δημοτικά Διαμερίσματα της νότιας Ρόδου (Βάτι, Ασκληπιείο) παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη για την πρωτοβουλία την πρόεδρο κ. Μαρία Παπαβασιλείου και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Διαμερίσματος Ασκληπιού και τους μαθητές που διακρίθηκαν και τιμήθηκαν.

Στο χαιρετισμό τόνισε ότι: «Σε μια εποχή που αναζητούμε πρότυπα, η νέα γεννιά της πατρίδας μας χαράσσει δρόμους και αποκτά γνώσεις που είναι χρήσιμες και πολύτιμες για το μέλλον. Είναι το παράδειγμα προς μίμηση!

Το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, Πολιτεία, οφείλουν να συνεργαστούν ώστε να στηρίξουμε το αγαθό της παιδείας, που πρέπει να αποτελεί και εθνική προτεραιότητα. Στη δύσκολη και κρίσιμη εποχή που ζούμε, η επένδυση στην παιδεία είναι επένδυση στο μέλλον και απάντηση στην κρίση».

Κατά την περιοδεία του ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και πολίτες της περιοχής και συζήτησε θέματα που απασχολούν την αναπτυξιακή πορεία της νότιας Ρόδου.