Στενεύουν τα περιθώρια για τη Ρόδο…

Ενδεικτική της δύσκολης κατάστασης με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη είναι για τη Ρόδο η ματαίωση του προγραμματισμένου για σήμερα φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον Κλεάνθη.

  Η ποιότητα ενός αριθμού ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα του ελλιπέστατου ρόστερ (φάνηκε ξεκάθαρα και στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με το Φοίβο στην Κρεμαστή, που έληξε ισόπαλο 1-1) και των δυσκολιών που αναγκάζεται να διαχειριστεί στην καθημερινότητά του ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης, σε σημείο που η διεξαγωγή φιλικών αγώνων να μοιάζει στην παρούσα φάση πρακτικά εξαιρετικά δύσκολη και επί της ουσίας άνευ νοήματος.

  Μετά το διήμερο ρεπό, τα «ελάφια» επέστρεψαν χθες στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με τον έμπειρο τεχνικό να καταγράφει μεν την επιστροφή του Κουρούπη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του (ο Ατματσίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα), ταυτόχρονα όμως να μετράει δύο επιπρόσθετες και…αδιευκρίνιστες απουσίες, αυτές του Μανώλη Ευγενικού και του Γιώργου Δελαπόρτα. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, με τον πρώτο να μην προσέρχεται καν στο γήπεδο και τον δεύτερο να δίνει μεν το παρών μεν, αλλά να μένει εκτός προγράμματος.

  Σε κάθε περίπτωση, τα χρονιά περιθώρια για τα «ελάφια» έχουν στενέψει επικίνδυνα και η εικόνα μόνο σε ομάδα που βρίσκεται κάτι λιγότερο από ένα μήνα προ της έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δεν παραπέμπει. Η ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ και περαιτέρω οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος γίνεται ολοένα και πιο πιεστική και η διοίκηση οφείλει να βιαστεί…