Αναπτυξιακή συνεργασία Ευαγόρα και ΑΕ Λάρισας

Μια σημαντική κίνησή του σε επίπεδο αναπτυξιακό ανακοίνωσε χθες επισήμως ο Ευαγόρας που αφορά την ίδρυση ακαδημιών σε συνεργασία με την ΑΕ Λάρισας. Στόχος είναι πρώτα απ’ όλα η άθληση των παιδιών και η ένταξή τους σ’ ένα πραγματικά ασφαλές περιβάλλον στην κοινωνία μέσω αυτής.

Η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:
«Ο ΑΟ Ευαγορας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το σωματείο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας. Βασικός στόχος είναι η άθληση των παιδιών, η προσαρμογή τους και η ομαλή ένταξή τους μέσω ενός ασφαλούς περιβάλλοντος στην κοινωνία.

Τα παιδιά θα εκπαιδεύονται καθημερινά υπό τις οδηγίες των προπονητών μας ακολουθώντας το πρόγραμμα και την τεχνογνωσία των Ακαδημιών της Α.Ε.Λ. η οποία θα παρακολουθεί την εξέλιξη των νεαρών αθλητών και θα έχει τον πρώτο λόγο στην μετακίνηση των παικτών.

Τους ανθρώπους του ΑΟ Ευαγόρα είχε επισκεφτεί και ο αρχιπροπονητής των Ακαδημιών της ΑΕΛ Γιάννης Βασιλείου κατά την παραμονή του στην Ρόδο για την παρακολούθηση της σχολής προπονητών.
Πληροφορίες στα τηλ: 6936917623 (κ. Περικλής Λαζαριδης), 6944127040 (κ. Νίκος Φιλίππου) και 6942 406156 (κ. Γιάννης Καλούδης).»