Μιλάει με Τσβετκόφσκι, κυνηγάει έκπληξη!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν και φέτος, ένα σύνολο που να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν   τον τίτλο που τα τελευταία χρόνια κυνηγούν, αλλά δεν  πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Πιο συγκεκριμένα ο ΑΕΡΑ έκανε δικούς του δυο παίκτες οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, καθώς διαθέτουν πολλές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας

Ο ένας είναι ο 30χρονες έμπειρος μέσος Κώστας Καλημέρης, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Διαγόρα και είχε στα περυσινά παιχνίδια 26 συμμετοχές, πετυχαίνοντας σε αυτές 13 γκολ

Η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ για τον παίκτη αναφέρει:    
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Καλημέρη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

Ο ΑΕΡΑ δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς  λίγο πριν τον Κώστα Καλημέρη είχε ανακοινώσει και τον Γιώργο Φωτεινή. Ο έμπειρος αμυντικός που είχε αγωνισθεί και στο παρελθόν με την φανέλα του ΑΕΡΑ έπαιξε πέρυσι στα 31 του με τον Διαγόρα, έχοντας 23 συμμετοχές στα παιχνίδια του και σημειώνοντας μάλιστα κι ένα γκολ στο μάτς με τον Φοίβο.

Για τον ποδοσφαιριστή ο ΑΕΡΑ ανακοίνωσε χθες τα εξής:
«Το Δ.Σ της Α.Ε.Ρ.Α βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Φωτεινή. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας .»
Πέραν των Καλημέρη και Φωτεινή όμως ο ΑΕΡΑ κυνηγάει και δυο ακόμα περιπτώσεις  οι οποίες θα τον ενισχύσουν στα γκολπόστ αλλά και στην επίθεση. Πιο συγκεκριμένα:

Η Διοίκηση Αντωνογλου συζητάει την επανένταξη στο ρόστερ της ομάδας του γκολκίπερ Βέσελιν Τσβετκόφσκι.

Η Διοίκηση του ΑΕΡΑ εντείνει επίσης τις προσπάθειες της να κάνει δικό της ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι γνώστης της Δωδεκανησιακής πραγματικότητας, αλλά αγωνιζόταν πέρυσι στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.