Αλλαγή πλάνων στον Κλεάνθη

   Σε αλλαγή πλάνων υποχρεώθηκε ο Γιώργος Σαββιδάκης λόγω της μείωσης του αριθμού των φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Καταρχήν, οι Παραδεισιώτες αναγκάστηκαν να ματαιώσουν το προγραμματισμένο για σήμερα δίτερμα με τη Ρόδο, η οποία φέρεται να υπολόγιζε στο Δημοτικό Στάδιο και από τη στιγμή που δεν της παραχωρήθηκε, να δήλωσε αδυναμία μετακίνησης στις Φάνες, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με το τουρνουά του Ακουσίλαου.

Θέλοντας και μη λοιπόν, από το φιλικό παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με το Φοίβο στην Κρεμαστή (το πρώτο από τα τρία φιλικά που απομένουν στον Κλεάνθη), ο προπονητής Γιώργος Σαββιδάκης θα αρχίσει να «συμμαζεύει» την ομάδα και να δείχνει τις επιλογές του για το βασικό σχήμα.

 Σημειώνεται, πως η σημερινή είναι η τελευταία μέρα προετοιμασίας στο γήπεδο των Φανών.  Από αύριο Πέμπτη οι Παραδεισιώτες επιστρέφουν στη φυσική έδρα τους και στην προπόνηση αναμένεται να είναι όλοι, αφού ακόμα και ο Χάρης Δαλκίδης, ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε υποστεί και από χθες συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα δουλειάς, έστω και σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς.

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία
   Τα παιδιά από το Παραδείσι αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, που έχουν γεννηθεί από το 2001 μέχρι το 2011, θα αρχίσει να εγγράφει από σήμερα η διοίκηση του Κλεάνθη στην ακαδημία του συλλόγου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο γήπεδο του Παραδεισίου από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα.