Μία μοναδική βραδιά υπόσχεται το Moonlight Beach Festival στους Πεύκους

Μία μοναδική βραδιά μεσα στην καρδιά του Αυγούστου υπόσχεται το MyPefkos με τη διοργάνωση του Moonlight Beach Festival Vol2 την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 22:30 το βράδυ.

Μετά την επιτυχία του πρώτου event που διοργανώθηκε στις 22 Ιουλίου με την προσέλκυση πάνω από 2500 επισκεπτών, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS προχώρησε στη δεύτερη κατά σειρά οργάνωση του Moonlight Beach Festival προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα υποδομών οργάνωσης και προώθησης των Πευκών.

 

 

Με την ευκαιρία της μεγαλύτερης πανσέληνου του καλοκαιριού σας προσκαλούμε να ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία κάτω από το φεγγαρόφωτο σε μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού μας. 
Αυτή τη φορά, 5 από τους κορυφαίους Ροδίτες djs  της Ελληνικής dance σκηνής θα σας κρατήσουν παρέα με μοντερνα μουσική αλλά και από τις δεκατίες 80’s & 90’s.               

 Guest DJ’s: PK, STAVRAX, TSALAS, LUCAS, DJ BRO φιλοξενούνται στα decks με σκοπό να ξεσηκώσουν με την μουσική τους όσους παρευρεθούν στο μεγαλύτερο MOONLIGHT Beach Festival του MyPefkos για το καλοκαίρι 2016. 

 

 

Σκοπός της βραδιάς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε από την ίδρυση του MyPefkos, τα έσοδα να διατεθούν για έργα υποδομής της περιοχής, αλλά και για την προώθηση του προορισμού μας.