Αγώνας δρόμου για μεταγραφές στη Ρόδο

Σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλύψει άμεσα τα βασικά κενά του ρόστερ, έχει επιδοθεί η διοίκηση της Ρόδου. Οι παράγοντές της συνεδρίασαν τόσο το βράδυ της Τρίτης, όσο και χθες το πρωί, αποτίμησαν την κατάσταση και ενεργοποίησαν τη μεταγραφική διαδικασία, περιμένοντας από μέρα σε μέρα τα πρώτα καλά νέα από τους παίκτες που έχει έρθει σε επαφή.

 Οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν λόγο για τρεις τέσσερις προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών «πρώτης γραμμής», που με τους ήδη υπάρχοντες θα σχηματίσουν έναν ισχυρό βασικό κορμό, ενώ θα ακολουθήσουν-χωρίς βιασύνη- επιπρόσθετες κινήσεις, ώστε το ρόστερ να αποκτήσει σταδιακά το απαραίτητο βάθος.

Στόχος της διοίκησης είναι να δώσει στον Σάββα Ορφανίδη, το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα, το σύνολο των «βασικών εργαλείων» με τα οποία θα κληθεί να δουλέψει, προκειμένου η ομάδα να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πρώτων αγωνιστικών του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.  
Η χθεσινή προπόνηση

Στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου δούλεψαν χθες ξανά ο Σάββας Ορφανίδης και οι ποδοσφαιριστές του. Ο Γιώργος Δελαπόρτας προπονήθηκε κανονικά, ο Παναγιώτης Ατματσίδης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ εκτός παρέμεινε ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος αναμενόταν να είχε χθες το βράδυ συνάντηση με τη διοίκηση.

Όσο για τον Χρήστο Αμανατίδη, συνεχίζει τις θεραπείες του και όπως λένε οι άνθρωποι της διοίκησης, σε περίπου δέκα μέρες θα είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.