Κώστας Πάττας: «Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ και πιστεύω πως σύντομα θα πάρουν την ανταμοιβή τους»

Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα ο οποίος θέλει να είναι φέτος ανταγωνιστική ομάδα και να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε όλες τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί φέτος.

Ο Κώστας Πάττας είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μέχρι τώρα, αλλά δεν παραβλέπει να τονίσει πώς…είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Ο κόουτς του Αστέρα αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας είπε:
«Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά παιχνίδια. Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ και πιστεύω πως σύντομα θα πάρουν την ανταμοιβή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή όμως είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Ξεκινήσαμε τα φιλικά, αλλά τα πάντα είναι ακόμα στο στάδιο των δοκιμών. Η προσπάθεια όμως γίνεται και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση».

Στα αξιοσημείωτα της ομάδας του Αστέρα για τον Κώστα Πάττα είναι πως μπήκε ήδη στις προπονήσεις ο Μάριος Καλαγρής, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον γκολκίπερ Σαχινίδη. Αντίθετα απουσιάζει ακόμα για επαγγελματικούς λόγους ο Χ. Αυγενικού.

Ο Αστέρας έχει μπροστά του ακόμα ένα γερό τεστ εν όψει του μονταρίσματος της ομάδας. Το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Παστίδας τον Διαγόρα σε ένα ακόμα τεστ προετοιμασίας, στο οποίο ο Κώστας Πάττας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του.