«Διπλή» προπόνηση σήμερα για τον Ιάλυσο

Ο Ιάλυσος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα σε ότι αφορά την προετοιμασία του. Οι «ερυθροκίτρινοι» εξακολουθούν τις εντατικές προπονήσεις ρίχνοντας το βάρος στην φυσική κατάσταση και την ταχυδύναμη.

Ο Γιώργος Σάββενας και οι συνεργάτες του έχουν εκπονήσει ένα πρόγραμμα με βάση το οποίο η ομάδα θα είναι έτοιμη και για το πρωτάθλημα αλλά και για όλες τις υποχρεώσεις στους θεσμούς που θα πάρει μέρος.

Ο κόουτς της ομάδας είχε όλους τους παίκτες του και χθες στην διάθεσή του και μετά το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης και της ταχυδύναμης στο οποίο υποβλήθηκαν, ακολούθησε ένα ακόμα μέρος με πολλή τακτική στο οποίο υποβάλλει πολλές φορές τους παίκτες του ο τεχνικός του Ιάλυσου.  Απών από την χθεσινή προπόνηση ήταν μόνο ο Λίτσιος ο οποίος είναι τραυματίας από την προπόνηση της Τρίτης αλλά πιστεύεται πώς θα είναι παρών σήμερα και στην διάθεση του προπονητή του.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει πρωί και απόγευμα ενώ ο Ιάλυσος προσβλέπει πλέον στην φιλική συνάντηση του Αρχαγγέλου κόντρα στον Άρη που θα γίνει το Σάββατο στη μνήμη του Βασίλη Ταράλη.