Περιμένουν απαντήσεις στον ΑΕΡΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν έτοιμοι να κάνουν υπερβάσεις. Και χρησιμοποιείται πληθυντικός γιατί αν γίνουν αυτές οι μεταγραφές ο ΑΕΡΑ γίνεται άκρως ανταγωνιστικός και με σωστή προετοιμασία θα είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Η διοίκηση έχει ήδη μιλήσει με τον Βέσελιν Τσβετκόφσκι, ο οποίος φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του ΑΕΡΑ αλλά από ένα σημείο και μετά, χάθηκε η επαφή με τον σύλλογο, αφού δεν υπήρχαν στόχοι τόσο στο σύλλογο όσο και από κείνον.

Με δεδομένο πώς δεν υπάρχουν πλέον έτοιμοι γκολκίπερ για να αποκτηθούν, η Διοίκηση Αντώνογλου αλλά κι ο Βαγγέλης Χοσάδας που γνωρίζει καλά ποιος έχει ικανότητες κάτω από τα γκολπόστ, έκαναν πρόταση ξανά στον Βέσελιν Τσβετκόφσκι, ο οποίος ήταν γκολκίπερ με ικανότητες και τις έδειξε οσάκις χρησιμοποιήθηκε.

Η πρόταση έγινε, αλλά μέχρι χθες δεν είχε απαντήσει ο Τσβετκόφσκι, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο.

Παράλληλα κι επειδή χρειάζεται ενίσχυση η επιθετική γραμμή, με παίκτες εμπειρίας περισσότερο, ο ΑΕΡΑ έριξε δίχτυα σε ποδοσφαιριστή επιθετικό. ο οποίος την περίοδο που τελείωσε. φόρεσε την φανέλα συλλόγου της Γ΄Εθνικής. Ο παίκτης είναι ήδη ελεύθερος. και πολλοί σύλλογοι θέλουν να τον εντάξουν στην δύναμη τους. Μέχρι χθες δεν είχε σημειωθεί καμία εξέλιξη ενώ το όνομα του παίκτη «παίζει» και στις μεταγραφικές λίστες άλλων ομάδων  οι οποίοι τον θέλουν, αλλά είναι δύσκολο να τον αποκτήσουν