Υπέροχη και επιτυχημένη η βραδιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο

Ως απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζει η διοίκηση της ΕΠΣΔ τη μεγάλη συναυλία με το Σταύρο Ξαρχάκο, που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Αγγελιάδη. Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση της Ένωσης απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» τόσο στον κόσμο που έσπευσε να απολαύσει από κοντά την υπέροχη βραδιά, όσο και τους συντελεστές της. Αναλυτικά: 

«Με μεγάλη αγάπη και συγκίνηση αγκάλιασε το κοινό της Ρόδου την καλοκαιρινή συναυλία «Το Ταξίδι» με το μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου και ώρα 21:30, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη».

Πλήθος κόσμου  έσπευσε για να απολαύσει αυτή τη ξεχωριστή συναυλία που διοργάνωσε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Μερκούρη και Ελευθερίας Αγγελιάδη.

Ο καταξιωμένος συνθέτης, Σταύρος Ξαρχάκος συγκλόνισε το κοινό με τη διεύθυνση της  ορχήστρας του και μάγεψε τους παριστάμενους. Οι μεγάλες φωνές υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή συναυλία.

Ευχαριστούμε θερμά τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο και τους καλλιτέχνες που τον συνόδευσαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την οικογένεια Μερκούρη και Ελευθερίας Αγγελιάδη, που έδωσε την ευκαιρία στο κοινό της Ρόδου αλλά και στα Σωματεία της δύναμής μας, να απολαύσουν αυτό το μεγάλο συνθέτη, αλλά και σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε να ενισχυθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα Σωματεία της Ένωσής μας.

Επίσης, την εταιρεία Blue Star Ferries, που βρίσκεται κοντά στην Ένωσή μας, πάντα άμεσα ανταποκρινόμενη, με στόχο να συνδράμει στις όποιες ανάγκες των Σωματείων μας. Καθώς επίσης και τους: Fotis Graphics,  Rodos Palace, Αυγουστίνος και GRS- Guard Rodos Security.»