Απούσα η Σάλακος, ερωτηματικό τ’ Απόλλωνα στην Β' κατηγορία

Με μοναδικό ερωτηματικό τον Απόλλωνα Απολλώνων εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

 Οι Απολλωνιάτες δεν έκαναν χρήση του δικαιώματός τους να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, έχοντας επιλέξει ως κατηγορία επανεκκίνησης τη Γ’, μόνο που τουλάχιστον προς το παρών, δεν είναι ξεκάθαρο αν έχουν τέτοιο δικαίωμα.

 Ούτε ο νέος ΚΑΠ προβλέπει υποβιβασμό σε κατηγορία διαφορετική της αμέσως κατώτερης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διοίκηση του Απόλλωνα απέστειλε χθες στην ΕΠΣΔ, με σκοπό να κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ, έγγραφο αίτημα, μέσα από το οποίο ζητάει άμεσα συγκεκριμένη απάντηση. Αν είναι αρνητική, στην ομάδα θα μείνουν δύο επιλογές. Ή θα δηλώσει, το αργότερο μέχρι την επόμενη Τετάρτη (έχει το δικαίωμα να πάρει παράταση τριών ημερών), συμμετοχή στη Β’ κατηγορία, ή θα περιέλθει σε κατάσταση αργίας για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Απούσα η Ασπίδα Σαλάκου

  Τέλος, η Ασπίδα Σαλάκου θα είναι η μοναδική ομάδα που θα απουσιάσει στις 24 Αυγούστου από την κλήρωση για το διαχωρισμό των ομίλων, καθώς και απ’ αυτή που θα ακολουθήσει για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Η απόφαση των ανθρώπων της Ασπίδας να μην κατεβάσουν την ομάδα στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα θα επιβεβαιωθεί και επισήμως.