Χαμόγελα αισιοδοξίας στον Ηρακλή Μαριτσών

Χαμογελαστούς βρήκε τον προπονητή Ανδρέα Βλασσόπουλο και τους παράγοντες του Ηρακλή Μαριτσών το τέλος του προχθεσινού φιλικού αγώνα της ομάδας τους με τη Δόξα στο γήπεδο της Ψίνθου.

Η ικανοποίησή τους δεν προήλθε τόσο από το εντυπωσιακό 7-2, με το οποίο επικράτησαν οι «ροπαλοφόροι», όσο από τη συνέπεια με την οποία μετέφεραν στον αγωνιστικό χώρο τα «θέλω» του προπονητή τους, τη διάρκεια της καλής τους απόδοσης και εν τέλει, την πρόοδο που δείχνουν από φιλικό σε φιλικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ηρακλή ήταν ο επιθετικός Τηλέμαχος Πάττας, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ από ένα πρόσθεσαν οι Παπακωνσταντής, Κούρος και Βασιλώττος Χ. Για λογαριασμό της Δόξας, η οποία έχει ως το απόλυτο ελαφρυντικό τις πολλές ελλείψεις κυρίως στην αμυντική γραμμή της, σκόραραν οι Κουνελλές και Ορφανός Β.

  Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή συνεχίστηκε χθες χωρίς την παραμικρή απουσία (εξαιρείται ο Λευτέρης Σκυλλάς, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης), άλλη μία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, ενώ αύριο Σάββατο η ομάδα του Ανδρέα Βλασσόπουλου θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο των Μαριτσών. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 5:30 το απόγευμα.