Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα σήμαναν στη Ρόδο

Την έναρξη της αντεπίθεσης σε όλα τα μέτωπα, ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη σε όλα τα επίπεδα την 11η Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σηματοδοτεί η επίσκεψη σύσσωμης της διοίκησης της Ρόδου, υπό τον πρόεδρο Σάκη Σαραφίδη, στα αποδυτήρια της ομάδας λίγη ώρα πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Οι παράγοντες των «ελαφιών» ενημέρωσαν διεξοδικά τους ποδοσφαιριστές για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, τους διαβεβαίωσαν για την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων σε όλα τα επίπεδα, με πρώτο το οικονομικό, επανέλαβαν πως οι στόχοι της Ρόδου παραμένουν ενόψει της νέας σεζόν υψηλοί και προανήγγειλαν μεταγραφές «πρώτης γραμμής».

Μάλιστα, η αρχή θα γίνει σήμερα, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο νησί θα έρθει το πρωί ένας έμπειρος αμυντικός, προκειμένου να κάνει την τελική συζήτηση με τη διοίκηση και να υπογράψει, ενώ περισσότερες εξελίξεις θα φέρουν οι επόμενες μέρες. Σημειώνεται, πως χθες διευθετήθηκε και το θέμα του νέου φροντιστή, οπότε η μοναδική ουσιαστική εκκρεμότητα αφορά πλέον στο πρόσωπο που θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του γενικού αρχηγού.

Στην προπόνηση που ακολούθησε και την οποία παρακολούθησαν τα μέλη της διοίκησης, το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Δημήτρη Ατματσίδη, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο (τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν καθησυχαστικά και ο ποδοσφαιριστής δεν θα αργήσει να επανέλθει) και του Μανώλη Ευγενικού. Η χθεσινή ήταν η τρίτη προπόνηση που ο επιθετικός των «ελαφιών» απουσίασε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ανοιχτά ζητήματα με το σύλλογο, τα οποία είναι πολύ πιθανό να διευθετηθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με τη διοίκηση.

Τέλος, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου εμφανίστηκε σήμερα ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος συνεχίζει να κάνει θεραπείες και σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση, προκειμένου να λυθούν τα όποια θέματα μπήκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές.