Γερό τεστ σήμερα για το Φοίβο

Ένα ακόμα δυνατό τεστ δίνει στην έδρα του σήμερα στις 17.30 η ομάδα του Φοίβου. Στα πλαίσια της προετοιμασίας του θα υποδεχθεί μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Ο Κλεάνθης Παραδεισίου περί ου ο λόγος  έχει ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι και σαφέστατα  θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος για το Φοίβο.

Συνεπώς όποιος πάει σήμερα στο γήπεδο Κρεμαστής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες.

Ο Μιχάλης Πολιάς που υπέβαλε και χθες μαζί με τον γυμναστή του Παναγιώτη Τσιάμη τους παίκτες του σε εντατική προπόνηση, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα κι έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεσή του

Απόντες από το σημερινό ματς θα είναι
-Ο Μάτσης που δεν είναι ακόμα στην διάθεση του προπονητή του στη φετινή προετοιμασία
-Ο Τάσος Φτάκλας  ο οποίος ακολουθεί ακόμα ειδικό πρόγραμμα θέλοντας να ενταχθεί όταν πρέπει στην ομάδα και σαφώς δεν βιάζεται
-Αλλά κι ο Κώστας Τσουβαλάς που κι αυτός είναι ανέτοιμος.

Οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες του Φοίβου, που προέρχονται από τα τμήματα των υποδομών, αφήνουν καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία, παίρνουν χρόνο συμμετοχής από το Μιχάλη Πολιά στα φιλικά, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαιτούμενες εμπειρίες από τώρα και να υπολογίζονται για όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Στο μεταξύ συνεχίζει τη λειτουργία του το στέκι της ομάδας. Αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 23 Αυγούστου. Την ίδια βραδυά (23/8) θα εμφανισθεί στο χώρο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, ο Νίκος Γιάννου με το επιτελείο του, προκειμένου να διασκεδάσει ο φίλαθλος κόσμος του Φοίβου, αλλά και του νησιού στο κλείσιμο αυτής της περιόδου.

Παράλληλα την ίδια βραδυά θα γίνει η κλήρωση της λαχειαγοράς του συλλόγου που έχει σαν δώρο μια μεγάλη τηλεόραση, που κοσμεί αυτές τις μέρες το στέκι της ομάδας.