Δυναμικά συνεχίζει η Ρόδος

Με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Στέλιου Ανδρίκου ξεκίνησε χθες η Ρόδος τη μεταγραφική αντεπίθεσή της και η διοίκησή της είναι αποφασισμένη να την εντείνει, ώστε μέσα στις επόμενες μέρες η «φαρέτρα» του προπονητή Σάββα Ορφανίδη να γεμίσει με εμπειρία, αλλά και προοπτική.

 Ο Ανδρίκος γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1990 και πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για λογαριασμό του Πανελευσινιακού, ενώ έχει θητεία στην Κηφισιά, στον Θρασύβουλο καθώς και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με δεδομένο πως είναι αριστεροπόδαρος, έχει την ικανότητα να βοηθήσει, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νέος αμυντικός της Ρόδου επικύρωσε χθες δια της υπογραφής του τη συμφωνία του και έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση, κερδίζοντας με το «καλημέρα» τις εντυπώσεις.  

Το νέο απόκτημα της Ρόδου,  Στέλιος ΑνδρίκοςΤο νέο απόκτημα της Ρόδου, Στέλιος Ανδρίκος

 Επόμενος μεγάλος στόχος των «ελαφιών» είναι η απόκτηση έμπειρου επιθετικού περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με «βαρύ» όνομα από τη Β’ Εθνική.
 

 Επένδυση στο παρόν  και στο μέλλον
  Πέραν της απόκτησης τεσσάρων παικτών «πρώτης γραμμής», η διοίκηση της Ρόδου θα προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ με ντόπιους εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.   Με την ομάδα προπονούνται ήδη και αναμένεται να αποκτηθούν, ο αμυντικός μέσος  Πέτρος Δημητριάδης και ο επιθετικός Νίκος Δημητριάδης  που προέρχονται από τον Άρη Αρχαγγέλου, καθώς και ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Βολονάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο.                                               

Παναγιώτης Βολονάκης, Πέτρος και Νίκος Δημητριάδης θα αποκτηθούν ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΠαναγιώτης Βολονάκης, Πέτρος και Νίκος Δημητριάδης θα αποκτηθούν ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ