Δοκιμάζει Παναγιωτόπουλο o ΑΕΡΑ

Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που στη δοκιμή του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τέσταρε χθες ο Βαγγέλης Χοσάδας . Ο ΑΕΡΑ είναι έτοιμος να αποκτήσει τον 26χρονο Άρη Παναγιωτόπουλο ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής σαν ανασταλτικός μέσος αλλά και σαν επιτελικός.

Ο Παναγιωτόπουλος αγωνιζόταν πέρυσι με την φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας κι έρχεται με καλές συστάσεις στο νησί μας έχοντας περάσει από τις ομάδες της Εράνης Φιλιατρών και του Αίαντα  Γαστούνης.

Του έγινε πρόταση και απομένει μόνο η απάντηση του για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του.
Περιμένει Χειμωνέττο
Ο ΑΕΡΑ εξακολουθεί να κινείται δραστήρια στο μεταγραφικό χώρο, με σκοπό να καλύψει τα κενά στο ρόστερ του, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η προετοιμασία των παικτών με τον Βαγγέλη Χοσάδα έχει ξεκινήσει ήδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τις πληροφορίες δέχονται πιέσεις για να αφήσουν ελεύθερο τον Τσβετκόφσκι, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν «εύκολα».
Αυτός είναι ο λόγος όμως, που κινήθηκαν να εντάξουν στο έμψυχο υλικό τους έναν τερματοφύλακα, από τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Χειμωνέττο.

Οι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν, πώς οι δυο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα. Ο ΑΕΡΑ έκανε μια πολύ καλή πρόταση στον παίκτη, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος αλλά δεν απάντησε στη διοίκηση του ΑΕΡΑ.

 Αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο με τους περισσότερους να πιστεύουν πώς θα είναι θετική η απάντηση του. Αυτό βέβαια εξαρτάται από τις προτάσεις που έχει ο παίκτης.
Στο μεταξύ ο ΑΕΡΑ δίνει σήμερα στην Ψίνθο στις 17.00 φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην τοπική Δόξα και ο κόουτς της ομάδας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Ο ΑΕΡΑ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Άρη Παναγιωτόπουλου Ο ΑΕΡΑ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Άρη Παναγιωτόπουλου