Μέρα γεμάτη δράση για τον Ηρακλή Λάρδου

Τους μοναδικούς καλλιτέχνες Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει απόψε το ροδίτικο κοινό, στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας που διοργανώνει στο γήπεδό του ο Ηρακλής Λάρδου.

 Η προπώληση των εισιτηρίων εξελίχθηκε ικανοποιητικά και οι άνθρωποι του σωματείου περιμένουν μία επιτυχημένη συναυλία, η οποία και θα βοηθήσει τον Ηρακλή να τονώσει τα οικονομικά του.   Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν γύρω στις 8:30 το βράδυ, ενώ η συναυλία θα αρχίσει μιάμιση ώρα αργότερα.

Η διοίκηση του σωματείου της Λάρδου φρόντισε να διευκολύνει τους φίλους της μουσικής από τη Ρόδο και τον Αρχάγγελο, ναυλώνοντας για τις ανάγκες τους πούλμαν (βασική προϋπόθεση είναι να έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους). Η αναχώρηση από τον Άγιο Φραγκίσκο έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ και από την πλατεία του Αρχαγγέλου στις 8:30.  
Τεστ με τον Κλεόβουλο

Πριν από τη συναυλία, οι φίλοι του Ηρακλή Λάρδου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα της αγαπημένης ομάδας τους με τον Κλεόβουλο, στις 4:45 το απόγεμα στο γήπεδο της Λίνδου.

Ο προπονητής Μανώλης Κοντός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους Παπαϊωάννου, Φραντζή και Νίκολι, οι οποίοι απουσίασαν από τη χθεσινή προπόνηση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, πιθανώς δε και τον νεοαποκτηθέντα Τσαγγαρόπουλο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.