Έτοιμος για προσθήκη  ουσίας ο Διαγόρας Βατίου

Πολύ κοντά την πραγματοποίηση μίας σημαντικής μεταγραφής, η οποία θα προσδώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή του, βρίσκεται ο Διαγόρας Βατίου.   Με την ομάδα του Γιάννη Καμπούρη προπονείται τις τελευταίες μέρες ο 25χρονος Σταμάτης Χατζησάββας, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι για λογαριασμό του Άρη ως δανεικός από τον Άγιο Ισίδωρο.

Εξυπακούεται πως η διοίκηση του τελευταίου έχει τον τελευταίο λόγο για την πραγματοποίηση της μετακίνησης, ωστόσο λογικά πρόβλημα δεν πρόκειται να υπάρξει, δεδομένου πως οι σχέσεις της με το Διαγόρα Βατίου είναι άριστες.

Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως πέρσι ο Άγιος Ισίδωρος είχε παραχωρήσει χωρίς δεύτερη σκέψη στους «κυανέρυθρους» της Νότιας Ρόδου τον Δημήτρη Χαρτοφύλλη, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν είχαν την παραμικρή αντίρρηση στη μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα Παναγιώτη Αναστασά.

Ποδαρικό για δύο στο σημερινό τεστ
  Τον Ηρακλή στα Μαριτσά αντιμετωπίζει σήμερα στις 5:30 το απόγευμα ο Διαγόρας Βατίου, στο πλαίσιο ενός εξαιρετικά χρήσιμου τεστ προετοιμασίας.

 Ο Γιάννης Καμπούρης θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Τομάζο και Ανδρέα Κατσαρή, ενώ στον αντίποδα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τριαντάφυλλο Καμπούρη (ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό), τον ανέτοιμο Αλέξανδρο Δραγάτη, καθώς και τον Σωτήρη Αδάμο, ο οποίος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη.