Πρόβα πριν το ταξίδι

Λίγες μέρες πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Όμνιουμ, το Σάββατο 27 Αυγούστου, ο «Μεσόγειος» θα διοργανώσει στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο ποδηλατοδρόμιο του σταδίου «Διαγόρας» αγώνα με την ονομασία «Mesogeios Pista Challenge»

Σ’ αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων Νεανίδων και Γυναικών. Οι αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16.00, με τα αγωνίσματά του να είναι τα παρακάτω: flying lap, 500μ.tt, 2000μ. ατομικό πουρσουίτ, 3000μ. ατομικό πουρσουίτ, σκρατς και elimination race.

 

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΠ αλλά ο «Μεσόγειος» δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος και η συμμετοχή των αρχηγών είναι υποχρεωτική. Ισχύουν οι κανονισμοί για τα αγωνίσματα πίστας ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο φαξ 2241028208 ή στο e-mail: mesogios_cycling@yahoo.gr. Πέραν της ημερομηνίας αυτής, καμία δήλωση συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.

 

Ρύθμιση απροβλέπτων
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη του βασικού κανονισμού της ΕΟΠ αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Έλεγχος Ντόπινγκ
Σε περίπτωση που το ΕΣΚΑΝ αποφασίσει ελέγχους ντόπινγκ, θα υπάρξει ενημέρωση προς στους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI.

Οι κατηγορίες
Σε περίπτωση που οι κατηγορίες Γυναικών, Κορασίδων, Νεανίδων δεν συμπληρώσουν τις απαιτούμενες συμμετοχές, θα συμπτυχθούν με την κατηγορία Παίδων με κοινή κατάταξη και ξεχωριστή βαθμολόγηση.

Βραβεύσεις
Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και βραβεύεται ξεχωριστά
1ος νικητής: κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής: ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής: χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα

Στο νικητή του κάθε αγωνίσματος θα δοθούν δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ από το WEELS BIKE SHOP.

Παροχές

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ρόδου «Μεσόγειος» θα καλύψει τους 20 πρώτους αθλητές-αθλήτριες εκτός Ρόδου που θα δηλώσουν συμμετοχή, σε συνεργασία με το BEST WESTERN PLAZA HOTEL, τη διαμονή και τη διατροφή της Παρασκευής 26 και του Σαββάτου 27 Αυγούστου. Επίσης θα χορηγηθεί έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, προσφορά του χορηγού BLUE STAR FERRIES.

Για πληροφορίες: Σπύρος Τάντης τηλ: 6949026884 WEEL BIKE SHOP τηλ 2241028288