Ρίχνουν δίχτυα και στη Ρόδο

Οι επικείμενες εκλογές στην ΕΟΠΕ παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου και σαφέστατα αφορούν όλη την οικογένεια του βόλεϊ .

Η Τοπική Επιτροπή τα τελευταία χρόνια, είναι αλήθεια πώς είναι προσκείμενη στην νύν Διοίκηση της Ομοσπονδίας και το σημαντικότερο «βοηθήθηκε» όπως χαρακτηριστικά διαρρέεται από την Διοίκηση Μαυρομάτη

Ο τρόπος όμως Διοίκησης του προέδρου στην Ομοσπονδία ανάγκασε το ΔΣ της  σε διαφοροποίηση σε ότι αφορά θέσεις και απόψεις και κατ επέκταση σε σχίσμα, μετά την αποστασιοποίηση Ψαρουδακη και των υπόλοιπων δέκα, οι οποίοι υπέγραψαν πριν λίγες μέρες την κίνηση αποχώρησης .

Παράλληλα στο ταμπλό των εκλογών υπάρχουν
-Η κίνηση του προερχόμενου από την Διοίκηση Μαυρομάτη κ. Στουραϊτη

-Η κίνηση Μελισσουργού που χθες πήρε μαζί του και τους Κυριακίδη-Μαργαρίτη και Ζετου
-Αλλά και αυτή του Καραμπέτσου, ο οποίος «ελέγχει» τους διαιτητές του βόλεϊ αν και είναι γνωστό πώς σε εκλογική διαδικασία αυτού του είδους, έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνο οι άνθρωποι των σωματείων, αλλά έχει σημαντικό «ρεύμα»  

Είναι αλήθεια πώς στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας, κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να αλλάξει η εικόνα της και για να συμβεί αυτό πρέπει να αλλάξουν και τα πρόσωπα που την διοικούν
Φαίνεται ξεκάθαρα, πάντως πώς ο Μαυρομάτης «παλεύει» μόνος του για την επικείμενη εκλογική μάχη .

Η δική μας τοπική επιτροπή αποφεύγει μέχρι τώρα να πάρει θέση για την επικείμενη εκλογική διαδικασία δείχνοντας ανοιχτά ποιόν θα υποστηρίξει και …καλά κάνει.

Ωστόσο είναι δεδομένο πώς βοηθήθηκε από την Διοίκηση Μαυρομάτη σε πολλά θέματα κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα παράλληλης  θητείας .  Εκείνο επίσης που διαρρέεται από την Αθήνα είναι πώς επικεφαλής συνδυασμών που θα πάρουν μέρος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΠΕ (Μελισσουργός- Καραμπέτσος) έχουν ήδη «πλησιάσει» ανθρώπους του βόλεϊ και στην Ρόδο προκειμένου να τους εντάξουν στον σχεδιασμό τους .

Μέχρι χθες πάντως δεν είχε ξεκαθαρισθεί αν τελικά άνθρωποι του αθλήματος από την Ρόδο η την Κω θα συμμετείχαν σε μια τέτοιου είδους κίνηση και διαδικασία  . Ο εκλογικός πυρετός ανεβαίνει στην ΕΟΠΕ και οι εξελίξεις-αν υπάρξουν – και στο νησί μας θα φανούν τις επόμενες μέρες.

Η πρόεδρος της  Τοπικής Επιτροπής βόλεϊ  Τασία  Καρπαθάκη και οι συνεργάτες της δεν έχουν πάρει ακόμα θέση για τις  επικείμενες εκλογές της ΕΟΠΕ
Η πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής βόλεϊ Τασία Καρπαθάκη και οι συνεργάτες της δεν έχουν πάρει ακόμα θέση για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΠΕ