Ψηφίζουν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Νέα διοίκηση θα έχει από το ερχόμενο Σάββατο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, μετά και την τακτική γενική συνέλευση της ημέρας εκείνης, όπως ανακοινώθηκε επισήμως πριν από μερικές μέρες. Έτσι, στις 10 το πρωί θα συγκεντρωθούν τα μέλη της Ένωσης για να συμμετάσχουν στην όλη διαδικασία στα γραφεία της επί της Βύρωνος, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, αυτή θα επαναληφθεί μια ώρα μετά στον ίδιο χώρο.

Τα πάντα παραμένουν ρευστά όσον αφορά πάντως τη θέση του προέδρου, αν και ο Βασίλης Ζήκας φαίνεται πως θέλει να παραμείνει βοηθώντας πραγματικά εθελοντικά για την ανάπτυξη, αλλά ενδιαφέρον θα έχει και το πώς θα εξελιχθεί το θέμα της ανάδειξης τεχνικού συμβούλου μετά το αποτέλεσμα, μιας και λήγει η θητεία του Γιώργου Μιχαλάκη.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Δωδ/σου, με  την υπ΄αριθ.  7 /7-07-2016 , καλεί τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση, με αφορμή της λήξης της θητείας τους, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Δωδ/σου, με βάση τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου (2725/1999).
Η ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκε για τις 27 Αυγούστου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00πμ, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου (Βύρωνος 1- Ρόδος - Δημ. Στάδιο Στίβου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»)

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής  Συνέλευσης περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:
Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής
Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. -  Έγκριση
Οικονομικός απολογισμός - Έγκριση
Αρχαιρεσίες
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ήμερα, Σάββατο 27  Αυγούστου 2016 και ώρα 11.00 πμ, στον ίδιο χώρο.».