Μουσική βραδιά σήμερα στην πλατεία Ιαλυσού

Αισιοδοξία υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου και γι’ αυτή τη χρονιά. Πηγάζει περισσότερο, από την λειτουργία της ομάδας γενικότερα, αλλά και από το γεγονός πώς τα πάντα λειτουργούν άψογα στην προετοιμασία της ομάδας.
 

Ένα από τα στοιχεία που δημιουργεί το αίσθημα της στήριξης και της βοήθειας από τον επιχειρηματικό κόσμο της Ιαλυσού και του νησιού, είναι το γεγονός πώς εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα τα διαρκείας, που αφορούσαν τους φίλους της ομάδας που θέλουν να καθίσουν στα δερμάτινα του «Οικονομίδειου» και να απολαύσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα παιχνίδια του Ιάλυσου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Αγοράστηκαν από συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι στηρίζουν κάθε χρόνο την προσπάθεια του Ιάλυσου και κάνουν το ίδιο και φέτος.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Στο μεταγραφικό τομέα δεν μπορεί να πει κανείς ακόμα με σιγουριά, αν ο Ιάλυσος ολοκλήρωσε τις κινήσεις. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε χθες ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας, «ο σύλλογος θα κινηθεί ανάλογα με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα φιλικά και θα περιμένει κάποια εισήγηση του προπονητή του Ιάλυσου για τα κενά που ενδεχομένως να παρουσιαστούν. Ίσως και να μην χρειαστεί να κάνουμε άλλη μεταγραφή».

Μέχρι τώρα στην προετοιμασία οι παίκτες της ομάδας ακολουθούν με διάθεση το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός σημαντικό για το έργο του προπονητή και των συνεργατών του.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
Στο μεταξύ στα πλαίσια του εορτασμού του δεκαπενταύγουστου, ο Ιάλυσος οργανώνει για σήμερα  Κυριακή στην πλατεία Ιαλυσού, νησιώτικο και λαϊκό γλέντι με την παρουσία

-Του Βάιου Καραδημήτρη στη λύρα

-Του Μιχάλη Σαράντη στο μπουζούκι

-Του Γιώργου Σέρφα στα πλήκτρα

-Του Νίκου Καβουσανάκη στα τύμπανα

-Ενώ στο τραγούδι θα είναι  ο Δημήτρης Κουγκράς

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίος ο Ιάλυσος καλεί τον κόσμο του να στηρίξει και αυτή την προσπάθεια.