Ξεκινάει δρομολόγια προς την Κάρπαθο η Sky Express

 Η Sky Express με χαρά ανακοινώνει την ένταξη του δρομολογίου Κάρπαθος – Αθήνα - Κάρπαθος στο πρόγραμμά της. Το δρομολόγιο τα οποία ως σήμερα ήταν αποκλειστικής εκμετάλλευσης από έναν αερομεταφορέα, πλέον θα εξυπηρετείται με πτήσεις που ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια αυτά από και προς την Αθήνα, για τη ΚΑΡΠΑΘΟ θα εξυπηρετούνται για την αρχή του προγράμματος κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

      Η Sky Express έχει δημιουργήσει ναύλους στους οποίους μια αποσκευή συμπεριλαμβάνεται. Επίσης όλοι μας οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα για τη Κάρπαθο, έχουν πρόσβαση στο Business Lounge «Μελίνα Μερκούρη».

       Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς.

H  Sky Express είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015».

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των  ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr