Μεγάλα τα έργα των τριών ανήλικων τσιγγάνων

Μεγάλα τα … «έργα» τριών ανήλικων ΡΟΜΑ οι οποίοι μετέφεραν τρία επαγγελματικά ψυγεία αξίας 12.000 ευρώ, τσουλώντας τα (!) μέχρι τον καταυλισμό τους, στο Καρακόνερο!

Πρόκειται για δύο αδέλφια ηλικίας 14 και 16 ετών αντίστοιχα καθώς και έναν ακόμη 14χρονο ομόφυλό τους, οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα καθώς είναι ανήλικοι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι ανήλικοι δράστες αφού παραβίασαν την αποθήκη που λειτουργεί στην περιοχή κοντά στον καταυλισμό τους στο Καρακόνερο, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν τρία επαγγελματικά ψυγεία συνολικής αξίας 12.000 ευρώ!

Παρά το γεγονός ότι τα ψυγεία ήταν μεγάλα σε όγκο και σε βάρος, οι νεαροί αθίγγανοι βρήκαν τρόπο να τα μεταφέρουν έως τον καταυλισμό τους, απλώς … τσουλώντας τα!

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην αστυνομία και σε έρευνα που έγινε στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο εντοπίστηκαν τα ψυγεία και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι, οι κατηγορούμενοι στις 16 Αυγούστου 2016 είχαν αφαιρέσει από την ίδια αποθήκη μεταλλικά αντικείμενα.